Kodin sisustussuunnittelu

”Yhden kaunis ei ole kaikkien kaunis” – suomalainen sananlasku

Yksilöllistä kotien sisustussuunnittelua

Suunnittelemme tasokkaita asuntoja ja koteja niin uudis- kuin remonttikohteisiin. Tarpeesi ja mieltymyksesi hyvin huomioivalla suunnittelulla luomme kodistasi toimivan, arkeasi helpottavan ja rentouttavan paikan. Kiinnitämme suunnittelussa erityistä huomiota toimivuuteen ja turvallisuuteen. Tilajaot eri toiminnoille, kodinkoneiden sijoittelut, säilytysratkaisut, materiaalivalinnat, akustiikka, valaistus ja muu kodintekniikka muodostavat kokonaisuuden, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Pyrkimyksemme on aina luoda asukkaiden näköinen ja oloinen koti kunkin elintavat ja tarpeet huomioon ottaen unohtamatta toimivuutta, kauneutta ja arjen luksusta.

Nautitko suoraviivaisesta, modernista minimalistisuudesta, joka saa ajatuksetkin selkeämmäksi ja aistisi rauhoittumaan? Vai miellyttääkö silmääsi enemmän luonnonläheisyys tai romanttisuus? Autamme sinua löytämään sen kotisi tyylin punaisen langan, mikä saa sinut ja perheesi viihtymään ja rentoutumaan siellä. Juuri sinulle kauniissa kodissa.

Milloin on oikea hetki kodin sisustussuunnittelulle?

Sisustussuunnittelu palvelee niin remontoijaa, uuden asunnon ostanutta kuin vanhan myyjää. Pintaremonteilla ja pienellä pintaviilauksella myyjä nostaa asuntonsa huomioarvon markkinoilla ja herättää potentiaalisten ostajien kiinnostuksen. Uuden kodin ostanut taasen haluaa muokata siitä itsensä näköisen.

Tulevaisuuden koti inspiroi suunnitteluamme. Arkemme ja elämämme tulee muuttumaan vahvasti jo lähitulevaisuudessa. Erilaiset innovaatiot parantavat elämänlaatuamme samalla kun tilojen monikäyttöisyys ja muunneltavuus lisääntyy. Kodin tarpeet muuttuvat, kun lapsia syntyy, nuoret muuttavat kodista pois ja vanhetaan tai erotaan. On monta elämäämme ja asumistamme muuttavaa tekijää. Esimerkiksi kotitoimistojen tarve on kasvanut yhä useamman siirtyessä etätöihin.

Asiakkaamme kertovat

Designvv-Sisustusarkkitehti-SIO-Varjy-Krook

Kotisi hyvä sisustussuunnittelija Helsingissä

Olen Design Virve Värjy Oy:n omistaja ja kokenut sisustusarkkitehti SIO. Olen palvellut yli 400 taloutta erilaisissa sisustushaasteissa käsittäen kaikki kodin tilat. Sisustuspalveluni käsittää esimerkiksi tilamuutoksia, pintamateriaali-, väri- ja valaistusehdotuksia, keittiöiden, kylpyhuoneiden, saunojen, eteistilojen ja kaapistojen suunnittelua, irtokaluste- tai mittatilauskalustesuunnitelmia ja tekstiilejä. Suunnittelen kaikki mahdolliset osat listoja ja varusteita myöten asuntoosi toiveitasi, tarpeitasi ja budjettiasi noudattaen.

Unelmiesi koti

Sisustussuunnittelulla luon kodistasi tilan, joka on paitsi käytännöllinen, myös rentouttava ja kaunis. Rentoudu, inspiroidu, innostu ja rauhoitu kotonasi oikeiden materiaalien ja estetiikan parissa. Toteutan sinulle unelmiesi kodin, jossa perheelläsi on helpompi elää ja kohdata teille tärkeitä ihmisiä ja joka näyttää teiltä.

Järjestän tarvittaessa remonttihenkilöitä tai teen yhteistyötä valitsemasi yrityksen kanssa. Valvon sisustustöitä suunnitelmien mukaista toteutumista. Tarvittaessa käytän yhteistyökumppaneitani apuna. Näin sinä säästät aikaasi, hermojasi ja voit keskittyä arkesi hoitamiseen.

Huonekalut kotiin netistä meiltä

Suunnittelemme tiloja asiakkaan budjettiin, tarpeisiin, toiveisiin ja tavoiteltuun tunnelmaan sopivilla tuotteilla oli ne minkä brändin tuotteita tahansa. Tarvittaessa ehdotamme, tarjoamme ja toimitamme huonekaluja ja kalusteita edustamiemme valmistajien valikoimista.

Yrityksemme on edustanut yksinoikeudella Suomessa italialaisia huonekaluvalmistajia ja maahantuonut heidän laadukkaita designkalusteita jo vuodesta 2011. Olemme ratkaisseet monien asuntojen kalustehaasteita. Löydät huonekalut netistä tuotesivustoltamme ARIA NOVA. Luovuimme liiketilasta pari vuotta sitten.

Kodin kokonaisvaltaisessa sisustussuunnittelussa voimme hyödyntää halutessa osittain tätä valikoimaa tai voit kysellä ja tilata vain yhden tietyn huonekalun ilman suunnittelupalveluamme. Valikoima on hyvin laaja mittojen, materiaalien ja värien osalta. Sovi tarvittaessa tapaamisaika materiaalien läpikäyntiä varten!

Toimitusajat vaihtelevat materiaalista riippuen 6-12 viikkoa. Teemme yhteistyötä vastuullisesti toimivien logistiikkayritysten kanssa.
Voit tutustua kodin huonekalut -valikoimiimme seuraavilla päämiestemme sivuilla:

Albaplus

Myös yksityisasiakas voi tilata HoReCa -kalustukseen erikoistuneelta yritykseltä tuolit, baarijakkarat, pöydät ja sohvat.

Presotto

Historiallisen vuodesta 1948 asti toimineen valmistajan laajaan valikoimaan kuuluu vaatekaapit, vaatehuonejärjestelmät, sängyt, lipastot, senkit, yöpöydät, ruokapöydät, tuolit, peilit, tv-tasot, kirjahyllyt, sohvapöydät ja sohvat.

Ota yhteyttä

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä asuntosi tila- ja sisustussuunnittelua. Toteutetaan juuri sinun näköinen ja toiveitasi vastaava koti!