Kodit & Asunnot

”Yhden kaunis ei ole kaikkien kaunis” – suomalainen sananlasku

Yksilöllistä kotien sisustussuunnittelua

Suunnittelen tasokkaita asuntoja ja koteja niin uudis- kuin remonttikohteisiin. Tarpeesi ja mieltymyksesi hyvin huomioivalla suunnittelulla luon kodistasi toimivan, arkeasi helpottavan ja rentouttavan paikan. Kiinnitän suunnittelussa erityistä huomiota toimivuuteen ja turvallisuuteen. Tilajaot eri toiminnoille, kodinkoneiden sijoittelut, säilytysratkaisut, materiaalivalinnat, akustiikka, valaistus ja muu kodintekniikka muodostavat kokonaisuuden, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Pyrkimykseni on aina luoda asukkaiden näköinen ja oloinen koti kunkin elintavat ja tarpeet huomioon ottaen unohtamatta toimivuutta, kauneutta ja arjen luksusta.

Nautitko suoraviivaisesta, modernista minimalistisuudesta, joka saa ajatuksetkin selkeämmäksi ja aistisi rauhoittumaan? Vai miellyttääkö silmääsi enemmän luonnonläheisyys tai romanttisuus? Autan sinua löytämään sen kotisi tyylin punaisen langan, mikä saa sinut viihtymään ja rentoutumaan siellä. Juuri sinulle kauniissa kodissa.

Milloin on oikea hetki kodin sisustussuunnitelulle?

Sisustussuunnittelu palvelee niin remontoijaa, uuden asunnon ostanutta kuin vanhan myyjää. Pintaremonteilla ja pienellä pintaviilauksella myyjä nostaa asuntonsa huomioarvon markkinoilla ja herättää potentiaalisten ostajien kiinnostuksen. Uuden kodin ostanut taasen haluaa muokata siitä itsensä näköisen.
Tulevaisuuden koti inspiroi suunnitteluani. Arkemme ja elämämme tulee muuttumaan vahvasti jo lähitulevaisuudessa. Erilaiset innovaatiot parantavat elämänlaatuamme samalla kuntilojen monikäyttöisyys ja muunneltavuus lisääntyy. Kodin tarpeet muuttuvat, kun lapsia syntyy, nuoret muuttavat kodista pois ja vanhetaan tai erotaan. On monta elämäämme ja asumista muuttavaa tekijää. Esimerkiksi kotitoimistojen tarve on kasvanut yhä useamman siirtyessä etätöihin.

Asiakkaani kertovat

Luota kokeneeseen kotien sisustussuunnittelijaan

Olen palvellut yli 400 taloutta erilaisissa sisustushaasteissa käsittäen kaikki kodin tilat. Kotien sisustuspalveluni käsittää esimerkiksi tilamuutoksia, pintamateriaali-, väri- ja valaistusehdotuksia, keittiöiden, kylpyhuoneiden, saunojen, eteistilojen ja kaapistojen suunnittelua, irtokaluste- tai mittatilauskalustesuunnitelmia ja tekstiilejä. Suunnittelen kaikki mahdolliset osat listoja ja varusteita myöten kotiisi toiveitasi, tarpeitasi ja budjettiasi noudattaen.

Sisustussuunnittelulla luon kodistasi tilan, joka on paitsi käytännöllinen, myös rentouttava ja kaunis. Rentoudu, inspiroidu, innostu ja rauhoitu kotonasi oikeiden materiaalien ja estetiikan parissa. Toteutan sinulle viihtyisän kodin, jossa on helpompi elää. Järjestän tarvittaessa remonttihenkilöitä tai teen yhteistyötä valitsemasi yrityksen kanssa. Valvon sisustustöitä suunnitelmien mukaista toteutumista. Näin sinä säästät aikaasi, hermojasi ja voit keskittyä arkesi hoitamiseen.

Ota yhteyttä

Ota minuun rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä kotisi muutossuunnittelua ja toteutetaan juuri sinun näköinen ja toiveitasi vastaava koti!